Masterclass Mark Tigchelaar

Op 29 september organiseert JCI Friesland een nieuwe Masterclass. Deze keer met Mark Tigchelaar. De Masterclass stond oorspronkelijk gepland op 31 maart maar door de coronacrisis hebben we in overleg met Mark besloten deze te verplaatsen naar 29 september.

De Masterclass: “Focus Aan/Focus Uit: Minder stress en een beter geheugen”

Hoe voorkom je uitstelgedrag? Wat zijn goede manieren om geconcentreerd te blijven? Hij licht toe waarom Netflixen geen pauze is en hoe afleiding je IQ verlaagt. En waarom we juist in bed aan onze To Do lijst denken. Hoe krijg je meer gedaan in een wereld vol afleidingen. Tijdens de masterclass geeft hij een aantal tips om de verslavende werking van afleiding te doorbreken.

De kaarten voor de Masterclass kosten € 60,- per stuk. Kaarten zijn niet meer te koop, de zaal zit vol.

Koop je meer dan 5 kaarten in totaal dan bieden wij je een gratis vermelding van jouw bedrijfslogo op diverse communicatie uitingen zoals de website en een banner die op het podium staat. Koop je meer dan 10 kaarten dan vermelden wij jouw bedrijfslogo op de website, banner en toegangskaarten.

Wie is Mark Tigchelaar?
Mark studeerde neuropsychologie en is een brein expert. Hij heeft een verdieping gemaakt in Focus. Mark heeft zich gespecialiseerd om de inzichten in de wetenschap om te zetten in praktische oefeningen waarmee je meer controle krijgt over je eigen gedrag. Zijn aanpak is goed onderbouwd en tegelijk enorm praktisch. Alle verkregen informatie kan gelijk ingezet worden op het werk en dagelijks leven. Zijn keynote sessies zijn altijd licht van toon, met humor en zelfspot. Mark spreekt over het brein, concentratie, snellezen, geheugen, presteren, neurowetenschappen en de chemie van afleiding!

Mark inspireert millennials tot CEO’s om bewust te worden hoe je de hersenen het efficiëntst kan inzetten. Hij werkt samen met topsporters, kenniswerkers en ondernemers om hun prestaties te verbeteren. Hij geeft diverse TED-talks en meer dan 100.000 mensen hebben zijn trainingen gevolgd. Zijn boeken zijn vertaald in 6 talen.

De boeken die hij heeft geschreven zijn:
– Focus Aan / Focus Uit (2019 bestseller managementboek)
– Haal meer uit je hersenen (20.000 exemplaren verkocht)
– Lezen, weten en niet vergeten (15.000 exemplaren verkocht)

Programma
19:30 uur      Ontvangst met koffie en thee
20:00 uur     Start Masterclass 
21:00 uur      Einde Masterclass

Adres
Westcord WTC Hotel 
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je een e-mail sturen naar info@jcifriesland.nl. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

Er zijn helaas geen kaarten meer beschikbaar. We zijn volledig uitverkocht.

Tot 29 september!