Vat Reünie

JCI Friesland organiseert in samenwerking met Club RED op vrijdag 14 december 2018 de 20steEDITIE van de VAT’69 reünie met als doel om geld in te zamelen voor het goede doel Stichting Stadskantine West.

Stichting Stadskantine West is een prachtig lokaal Leeuwarder initiatief. De Stadskantine West biedt buurtbewoners op vaste dagen in de maand in Buurthuis Rengerspark een goede 3 gangen maaltijd voor een schappelijke prijs. De bedoeling hiervan is om verbinding te creëren tussen de buurtbewoners. Voor hen is het een mooie gelegenheid om er even op uit te gaan en andere mensen te ontmoeten. Dit project is ook bedoeld om mensen de kans te bieden zichzelf te ontwikkelen door bijvoorbeeld vrijwilligerswerk te doen bij de stichting Stadskantine West. Zodat ze zo wat zelfvertrouwen en sociale contacten kunnen opbouwen. De maandelijkse terugkerende Stadskantine West draait al vanaf eind 2015 en heeft een vaste pool vrijwilligers en gasten.

Kijk voor een leuke sfeerimpressie dit filmpje of hou hun Facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Deze 20steeditie van de VAT reünie belooft weer een fantastische avond te worden die in het teken staat van kerst, winterpret en gekke kersttruien! Oude tijden zullen dus vrijdag 14 december 2018 herleven in Club RED.

Zonder sponsoren is het niet mogelijk om het VAT’69 reünie feest te organiseren. Wij zijn dan ook trots op onze sponsoren die dit geweldige feest mogelijk maken! Zelf ook sponsor worden, mail dan naar info@jcifriesland.nl.

Zorg dat je erbij bent! Kaarten in de voorverkoop zijn hier verkrijgbaar of vanaf 22:00 uur aan deur bij Club RED.

Wij hopen je te mogen verwelkomen op het VAT’69 reünie feest!