Senator Joost Bakker

Tijdens de nieuwjaarsreceptie namen we afscheid van drie leden. Een van deze leden heeft zoveel gedaan voor de kamer dat we hem hebben aangedragen als senator. Sinds januari mag Joost Bakker zich de nieuwe senator van JCI Friesland noemen.
Wat is een senator nu precies?

Leden van JCI die uitzonderlijke bijdragen hebben geleverd aan JCI (lokaal, nationaal, internationaal) kunnen in principe worden voorgedragen voor het senatorship door de eigen kamer. Het senatorship is een persoonlijk JCI Award. In de internationale statuten staat hierover: “A life entitled JCI Senatorship may be awarded to individual members or past members as means of honouring them for rendering outstanding service to the JCI organization”.

JCI Friesland

 

 

 

 

 

 

Gefeliciteerd Joost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *