In actie

JCI Friesland komt in actie voor de kledingboetiek van Heechterp Schieringen. Heb jij nog kinderkleding liggen wat nog voor een tweede ronde mee kan? Wij halen het graag bij je op!

Kinderen groeien op en snel ook. Deze gevleugelde uitspraak geldt niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk. Een kind groeit in het eerste jaar ongeveer 25 cm. Daarna groeien kinderen gemiddeld 6 cm per jaar. Tot slot volgt er in de pubertijd nog een groeispurt. Kinderen bewegen, springen en spelen. Iedereen heeft wel een herinnering aan een kapotte broek als kind. Meestal was hij te repareren of je kreeg een nieuwe broek. Voor een groot aantal huishoudens in o.a. Heechterp Schieringen is dit niet vanzelfsprekend.  

BoetiekHS verkoopt dames, heren, kinder- en zwangerschapskleding. Alle kleding wordt voor een klein bedrag verkocht (€ 0,50 – €1,00). Om dit mogelijk te maken is het doneren van kleding van groot belang. JCI Friesland wil graag hierbij helpen.

Waar is behoefte aan?

  • Kinderkleding incl. schoenen en jassen in alle maten;
  • Grootste behoefte aan maat 98 t/m 122.


Wat kun jij doen?

  • Meld je aan via onderstaand formulier en wij komen de kleding bij je thuis ophalen;
  • Je kunt het ook zelf rechtstreeks afgeven bij KledingboetiekHS*

* Afgeven bij BoetiekHS:
Adres: Egelantierstraat 5 in Leeuwarden (KledingboetiekHS zit in het wijkcentrum)

Openingstijden:
maandag > 9:30 – 16:30 uur
dinsdag t/m vrijdag > 9:00 – 16:30 uur
elke eerste zaterdag van de maand 10:00 – 17:00 uur

Deze actie draagt bij aan een eerlijke, verantwoorde en duurzame distributie van kleding in een wijk met veel jonge gezinnen die minder te besteden hebben.