Over ons

Jong en ondernemend in Leeuwarden

JCI Friesland is een netwerk voor jonge, ondernemend mensen uit Leeuwarden en omgeving. Wij zijn er trots op dat wij deel uit mogen maken van een nationaal én internationaal netwerk. Als kamer van JCI Nederland.  Samen kunnen we het verschil maken. Op lokaal niveau, maar ook regionaal of landelijk. Zo organiseren we ieder jaar het Skûtsjesilen in het eerste weekend van de bouwvak, het VATfeest aan het einde van het jaar als ode aan VAT ’69 (kroeg in Leeuwarden) en zetten we ons in voor World Cleanup Day. Met de opbrengst van deze evenementen steunen we verschillende regionale goede doelen. Benieuwd naar welke activiteiten op de planning staan? Bekijk hier onze agenda.

Learning, netwerken en gezelligheid

Onze kamer bestaat uit professionals uit verschillende branches, door de verschillende achtergronden kunnen wij veel van elkaar leren en onszelf ontwikkelen. Dit kan binnen de kamer, maar ook op landelijk niveau. Zo worden er landelijk en internationale trainingen en evenementen rondom diverse thema’s georganiseerd. Ook het gezelligheidsaspect is voor ons ontzettend belangrijk. Runningdinner, de Frisoborrel, kampeerweekenden en het nieuwjaarsgala maken onderdeel uit van onze kamer.

Lid worden van onze kamer?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over onze netwerkclub in Leeuwarden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vul het contactformulier in op de site of stuur ons een mailtje. Dan nemen wij persoonlijk contact met jou op.