VAT feest 2022

Op vrijdag 9 december 2022 is het weer zover: VAT ’69 Reünie feest in Leeuwarden. Jaarlijks wordt het reünie feest georganiseerd door netwerkvereniging JCI Friesland voor iedereen die zin heeft in de disco van toen. 

Vat 69, later Club Noa, was vanaf 1966 dé discotheek van Leeuwarden en omstreken. Het begon als een kleine discotheek in het keldercafé en was vanaf het eerste moment een groot succes. JCI Friesland organiseert het VAT feest met als doel geld in te zamelen voor een lokaal goed doel. Dit jaar is het goede doel de Buurvrouw & Buurvrouw Bus. 

De Buurvrouw & Buurvrouw Bus komt in actie voor een socialere en duurzamere maatschappij! Zij zorgen voor een laagdrempelige manier om verbinding te maken tussen verschillende groepen mensen. Zo zorgen zij ervoor dat er wat minder eenzaamheid en sociale uitsluiting in onze samenleving te vinden is. Inmiddels rijdt de bus veelvuldig rond en is er ook een winkel geopend. JCI Friesland zet het opgehaalde bedrag om in producten waar behoefte aan is. 

Dit jaar gaat het VAT feest wederom terug naar haar roots. Op de plek waar het in 1966 begon in de cocktailbar van Roast. In samenwerking met Roast wordt de kelder omgetoverd tot de disco van toen: met dj’s, de muziek van toen én de lichtshows van toen. 

Vrijdag 9 december 
De discodeuren gaan open om 21.00 uur. Om 02.00 uur is het de hoogste tijd en bedanken we iedereen voor een avond gezelligheid. 

Kaartverkoop
We zijn uitverkocht! Er zullen geen kaarten aan de deur worden verkocht. 

Sponsoring
Er is altijd een lokaal goed doel gekoppeld aan het VAT feest. Ook dit jaar hopen we met een mooi bedrag het goede doel te ondersteunen. Zonder sponsoren is de organisatie van het VAT feest niet mogelijk. Wij zijn trots op onze sponsoren en de bedrijven zijn dan ook goed zichtbaar tijdens de avond. 

Help je mee dit geweldige feest mogelijk te maken en wordt je sponsor van het VAT feest 2022? Vul onderstaande contactformulier in, neem contact met ons op per mail: info@jcifriesland.nl of bel met Elina Veenstra op het nummer 06 405 306 77. 

Tot 9 december op het VAT feest in Leeuwarden!